Maak kennis met

DANCEWORKX

Ik ben een

Passie, energie & kwaliteit. Dat is wat je krijgt als je bij Elizabeth in de les staat. Vanaf kleins af aan begon ze al met dansen. Geboren en getogen in Venezuela, waar muziek en dans leeft.

Haar passie voor het lesgeven ontdekte zij toen ze bij de Theaterproductie S-cooldance terecht kwam. Geïnspireerd door Carla van der Wal begon Elizabeth op jonge leeftijd dansworkshops te geven op middelbare scholen. Het staan op het toneel en het lesgeven, Elizabeth wilde hiermee verder in haar toekomst en besloot audities te doen voor dansacademies.

Zij is begonnen bij het CIOS Dance in Arnhem en heeft vervolgens de HBO opleiding Docent Dans afgerond bij de Amsterdamse Hoge school voor de Kunsten in Amsterdam.

Tijdens deze studie heeft ze ruime ervaring opgedaan in de danswereld, zowel in Nederland als in het buitenland. Jaarlijks gaat Elizabeth naar Londen om daar bij bekende dansstudio’s lessen te volgen, om nieuwe inspiratie op te doen en om nieuwe technieken te leren.

Naast haar passie voor het dansen heeft Elizabeth ook ruime ervaring in het geven van motiverende fitnesslessen zoals Bodyshape, Pilates, Zumba, Bootcamp, Bodybalance, Shbam en Bodypump. Persoonlijke aandacht staat tijdens haar lessen centraal. Zij zal je motiveren om het beste uit je te halen in dans of in fitness!