Danslessen bij DanceWorkX

Voor iedereen een passende les!

DanceWorkX is een dansschool voor iedereen! Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, we dance to express! Voor volwassenen hebben wij ook leuke en dynamische lessen.
Bekijk hieronder ons aanbod. Zie je wat leuks? Kom dan langs voor een proefles!
Afro/ Dancehall
Afro/Dancehall is een les waarbij deze twee stijlen worden afgewisseld.

Een nieuwe dansstijl die je tegenwoordig veel ziet in de danswereld. Stoer en vooral heel ritmisch! Shake je lichaam los tijdens deze les op de Dancehall & Afro beats waar je direct vrolijk van wordt.

Klassiek ballet
Klassiek ballet is de basis van alle dansvormen.

Het draait om de techniek, lichaamshouding, sierlijkheid en een betere bewustwording van het lichaam. Waarbij veel aandacht wordt geschonken aan coördinatie, beheersing, lenigheid, ritmegevoel, techniek en uitvoering.

Showdance
Een dynamische les waarbij verschillende dansstijlen behandeld worden.

Tijdens de les wordt er veel aan uitstraling gewerkt, pit & energie. Als of je in een clip danst. Dansen op muziek zoals Beyonce, Ariana Grande en nog veel meer!

Street / hiphop
Uit de hiphopcultuur komen verschillende dansstijlen voort.

Lyrical Hiphop, Housedance, Streetdance, Breakdance, Locking, Popping. Al deze dansstijlen zijn geschikt voor jongens en meisjes. Bij Danceworkx worden al deze dansstijlen samengevoegd in de les hiphop. Wij werken deze verschillende stijlen uit in de verschillende soorten choreografieën die gegeven worden tijdens deze les.

Modern / jazz
Vloeiend en speels omgaan met de zwaartekracht.

Gebruik maken van je sprongkracht en de ruimte zijn onder andere elementen die tijdens deze les aan bod komen. Deze dansstijl is een goede mix van Jazzdance, Ballet en Moderne dans. Tijdens deze les wordt er gewerkt aan de techniek, lenigheid, coördinatie en natuurlijk lekker dansen!

Kidsdance
Hierbij wordt er op een speelse manier, met kinderen vanaf 4 jaar gewerkt aan hun coördinatie, motoriek en ontwikkeling van het ritmegevoel.

Hun fantasie en inbeeldingsvermogen worden tijdens deze les gestimuleerd. Tijdens de les wordt er gewerkt aan de lichaamshouding en techniek. De kinderen worden spelenderwijs voorbereid op de overstap naar een andere dansstijl zoals Modern Jazz, Klassiek ballet of Hiphop.

Bodyshape
BodyShape is de les die alles in zich heeft.

In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek. Door de combinatie van cardio- en krachttraining werk je aan je hele lichaam! BodyShape is daarom de perfecte les voor personen die fitter willen worden, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen. 

Pilates
Bij Pilates ligt de focus op je “powerhouse/core” (buik en rug).

Lichaamsbewustzijn en coördinatie zijn bij Pilates erg belangrijk. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Dance workout
Heb je zin in een feestje en dan ook nog eens werken aan je conditie en spieren?

Doe dan mee met deze intensieve gezellige party workout! De lessen zijn goed vol te houden, afwisselend en uniek. Een party en een workout in één, wie wil dat nou niet?!

Privé les
Wil jij leren dansen maar voel jij je nog niet fijn in een groep?

Dan kun je beginnen met privé danslessen. Tijdens deze lessen werk jij aan de dansstijl die jij wilt leren. We werken aan de techniek en uitvoering in een rustig tempo. Jouw dansles op maat.

Eerst een les uitproberen?

MELD JE DAN AAN VOOR EEN PROEFLES!